18 aprilie 2013

Feedbackuri

Feedbackuri de la profesori însoțitori


„ În tabără m-am simţit foarte bine şi am apreciat toate acţiunile derulate, începând cu jocurile de încălzire şi terminând cu expediţia în natură. De asemenea, am apreciat profesionalismul instructorilor, abilitatea lor de a conduce cu succes grupul de elevi şi de a le capta atenţia, de a-i supune exerciţiului de focalizare asupra problemelor ivite pe parcursul traseului.
Sper într-o întâlnire viitoare cât mai apropiată.
Toate cele bune.”
- Lăcrămioara Dimulete -
Feedbackuri de la participanți

Grupul din Isaccea, elevii din Lic.Teor. "Constantin Bradulescu" cl. IX-XI, au ales un mod creativ de a scrie jurnalul: au dat jurnalul din mână în mână și fiecare a trecut în caiet părerea lui:

Părerile noastre:
 • a fost o experiență nouă, diferită
 • multă adrenalină
 • prea sever
 • periculos...sever
 • o frumoasă experiență 
 • extenuant și cu reguli prea clare
 • a fost o experiență frumoasă distractivă, dar și puțin obositoare. Dacă ar fi să mai vin aș sta mai mult :D
 • EXTRAORDINAR!!!!!
 • MIRIFIC!
 • experiență nouă, priveliște minunată, dar totuși prea PREA sever!!!
 • o experiență frumoasă
 • a fost foarte frumos, cu toate că prima dată când am ajuns aici toți vroiam să plecăm, dar a doua zi eu și unii dintre noi ne-am schimbat părerea. Am încercat unele lucruri pe care nu le facem în fiecare zi.
La expediție

Grupul în acțiune 

Trecere peste pârâu - o activitate care cere atenție maximă


Elevii din Sibiu, Lic. Bruckenthal cl. a VII-a au avut păreri foarte diferite în funcție de activități. Uniilor le-a plăcut, alților nu:

M-am distrat la activitățile la care am participat astăzi. La jocuri a trebuit să avem încredre în colegi și să învățăm să lucrăm împreună.

În ziua a doua am făcut lucruri foarte frumoase cum ar fi mersul pe corzi și drumul lung, dar cel mai  mult mi-a plăcut că am fost util în toate, cum ar fi instalarea corzilor și cel din frunte în călătorie. Ce nu mi-a plăcut a fost că n-am văzut multe lucruri spectaculoase dar cele pe care le-am văzut (am vizitat) au fost spectaculoase.

Astăzi a fost o zi obositoare. Nu mi-a plăcut expediția pe munte fiindcă a fost prea lungă, dar am văzut și lucruri frumoase, noi și interesante.

În această excursie am învățat cum să ne comportăm în natură. Drumeția de ieri a fost destul de solicitantă dar asta din cauză că nu suntem obișnuiți să mergem atât. Mâncarea nu a fost foarte bună dar în rest condițiile au fost OK. Au fost activități interesante și mi-a plăcut :)

Este o tabără deosebită în care se învață foarte multe lucruri, și este o modalitate foarte bună de a te armoniza cu natura.

Odihnă și discuții

Covorul lui Aladin

Participanții din Școala cu clasele I-VIII. nr. 16, Oradea, cl. a V-a au rezumat frumos întâmplările din tabără, iată câteva activități și concluziile elevilor:

A fost super, în aceste două zile la Outward Bound.  În aceste două zile la Outward Bound am avut niște experiențe interesante. De exemplu:
- urcatul pe zidul de cățărare, în acest joc am învățat să ne dezvoltăm puterile
- busola și harta, am învățat să ne orientăm
- escaladarea muntelui - am îvățat să ne cățărăm, să avem grijă unii de alții. La întoarcere am fost legați la ochi, doar primul și ultimul erau fără fular

Cățărare 

Orientare și adunarea informațiilor de pe hartă

Plimbare cu ochii legați

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu